Оферта No. 3520

1 EUR ( 2 BGN )

( 0.00 EUR / кв.м. )

отдава: пром. помещение, гр.Габрово, кв.Бичкиня

Община Габрово Площ:1502 кв.м. Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 3520
Предложения за отдаване под наем недвижим имот се намира на 200 метра от основно кръстовище "Бичкиня", което свързва околовръстния път Велико Търново - Шипка, както и се намира на непосредствена близост до градското продължение на главен път София - Шипка. Представлява стара производствена сграда, която те състои от пет съставни сгради с обща квадратера от 1502 кв.м. Теренът, в който е изградена сградата е с площ от 5559 кв.м, равнинен и граничещ с път. Това, както и прекрасното му място, както и възможността за покупка и на съседен терен го прави много апетитен и отличен за изграждане на хипермаркет или голям търговски обект. Наемната цената е в размер на 1 лев на свадратен метър, като тя не е окончателна и подлежи на коментари!!!
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 3520
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
SYSTEM • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер SYSTEM
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio