Оферта No. 3523

10533 EUR ( 20600 BGN )

( 175.55 EUR / кв.м. )

продава: къща,

Община Велико Търново Площ:60 кв.м. Ползваема площ:60 кв.м. Бр.етажи:2
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 3523
Продава се дворно място с къща. Общо мястото по документи е 2,6 дка от които около 0,6 дка старо лозе. В двора има и действащ кладенец. В имота има прекарана вода (водопровод) и електрически ток.В дворното място има построена плeвня от 40 кв,м и стопанска постойка от 40 кв.м. Дворното място граничи от двете дълги страни със съседни имоти, от едната по-къса страна със път зад който са ниви, а от другата по-къса страна е входа. Входа е от голяма поляна граничеща с пътя за Павликени.ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 3523
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
SYSTEM • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер SYSTEM
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio