Оферта No. 3583

32000 EUR ( 62586 BGN )

( 627.45 EUR / кв.м. )

продава: магазин, 5 km от общ. център

Община Велико Търново Площ:51 кв.м. Ползваема площ:51 кв.м. Етаж:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 3583
Продаваният недвижим имот представлява магазин с площ от 51 кв.м. състоящ се от складово помещение и санитарен възел. Магазина е в много добро състояние, с окачен таван, климатик, фаянс и теракота в сервизното помащение, PVC дограма, гипсокартон на стените. Търговския обект се намира в близост до Метро и Мол Велико Търново.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
паркинг, климатик, СОТ, вход за зареждане, WC
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 3583
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Цецо Йовчев • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Цецо Йовчев
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio