Оферта No. 3641

42000 EUR ( 82144 BGN )

( 381.82 EUR / кв.м. )

продава: етаж от къща, гр.Дряново

Община Дряново Площ:110 кв.м. Ползваема площ:170 кв.м. Етаж:2 Спални:4 Стаи:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 3641
Продава Втори етаж от двуетажна масивна жилищна сграда с приземен етаж. Състои се от коридор, две спални, дневна с трапезария, кухня, баня, тоалетна и две тераси. Гараж и избено помещение в приземния етаж, цялото таванско помещение. Етажът е със самостоятелен вход и стълбище, както и 1/2 ид.част от земята. В северозападната част на терена е изградена едноетажна масивна сграда с приземен етаж с площ 60 кв.м. Имотът се продава с/без обзавеждане, нови спални, гардероб, шкафове, климатик, телевизор....
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 3641
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Добри Господинов • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Добри Господинов
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio