Оферта No. 3658

7158 EUR ( 14000 BGN )

( 166.47 EUR / кв.м. )

продава: къща, с.Дебел дял

Община Габрово Площ:43 кв.м. Ползваема площ:86 кв.м. Етаж:2 Спални:3 Стаи:2 Строит. система:паянтова
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 3658
Продава се урегулиран поземлен имот с площ от 1 925 .00 кв.м., заедно с построената в него ПАЯНТОВА ЖИЛИЩНА СГРАДА на два етажа, със застроена площ от 43,00 кв.м., стопанска постройка с навес със застроена площ от 46,00 кв.м.Къщата съдържа: І-ви етаж - изграден от камък - помещение за животни и маза;

ІІ-ри етаж - чардак, от него се влиза в одая с камина, която разпределя за две спалнички и килер.

Към къщата има и стопанска постройка с навес от 49.00 кв.м. и сушило от 10.00 кв.м.
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 3658
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Бойка Цанкова • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Бойка Цанкова
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio