Оферта No. 3726

51130 EUR ( 100000 BGN )

( 538.21 EUR / кв.м. )

продава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:95 кв.м. Чиста жил.площ:95 кв.м. Етаж:2 Бр.етажи:5 Строит. система:монолитна Построен:1970-1975
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 3726
Предложения за продажба недвижим имот попада в жилищна сграда, която се намира в идеалния център на Габрово в район добил гражданственост като "Попската фурна". Представлява тристаен тухлен апартамент, разположен на втори жилищен /трети надземен/ етаж със застроена площ от 95 кв.м. Състои се от коридор, голяма кухня с тераса, дневна /хол/, родителска спалня с тераса, детска спалня с тераса, мокро помещение, баня, тоалетна и избено помещение. Апартамента е без някакви сериозни подобрения, но местонахождението му го прави доста интересно като предложение.
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 3726
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
SYSTEM • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер SYSTEM
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio