Оферта No. 3779

100000 EUR ( 195580 BGN )

( 2000.00 EUR / кв.м. )

продава: къща, 12 km от общ. център

Община Габрово Площ:50 кв.м. Ползваема площ:100 кв.м. Бр.етажи:2 Строит. система:монолитна Построен:1900-1910
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 3779
Селото е разположено в гънките на малка планинска долина в предпланинските хълмове на Средна Стара планина и е на 15 км североизточно от Габрово. Склонът, на който е разположено селото, изцяло е обърнат на юг към планината.Надморската височина е 535 м. Предложенения за продажба поземлен имот с площ от 1000 кв.м, заедно с построената в него двуетажна масивна къща с разгърната застроена площ от 100 кв.м. На първия етаж са разположени: кухня, баня с тоалетна и две стаи обособени като механа към втория етаж ни отвежда стоманено бетонна стълба която излиза към коридор с тераса от към южната стена. На етажа има вестибюл,дрешник и две големи спални. В дворното място има сайвант от 40 кв.м и лятна кухня от 30 кв.м.
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 3779
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
SYSTEM • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер SYSTEM
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio