Оферта No. 3872

38347 EUR ( 74999 BGN )

( 445.90 EUR / кв.м. )

продава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:86 кв.м. Чиста жил.площ:86 кв.м. Етаж:5 Бр.етажи:9 Спални:2 Тераси:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 3872
Жилище в административен центар на град Габрово,изклюително атрактивно положение,организиран и подсигурен транспорт,достап до административни институции,хранителни супер маркети имагазини,заведения за хранене и увеселителни такива.Апартамента е тристаен в много добро състояние,сланчев и тих.

Апартамента разполага с две сержизни помешения,две тераси,две спални,направено е частично преустроиство,при което кухня трапезария и дневна са сварзани.Едната спалня е преходна,което може да бъде променено с минимален ремонт.Жилището разполага с голямо избено помещение.За имота има изтеглен кредит и куповача може да замести кредитоплучателя.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
интернет връзка, с парко място, асансьор, необзаведен, телефон
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 3872
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Йоана Йовчева • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Йоана Йовчева
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio