Оферта No. 3885

24542 EUR ( 47999 BGN )

( 129.17 EUR / кв.м. )

продава: пром. помещение, гр.Габрово, кв.Бичкиня

Община Габрово Площ:190 кв.м. Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 3885
Обект на настоящата продажба са втори и трети етаж от триетажна масивна производствена сграда, находящя се в квартал Бичкиня, представляваща :

първи етаж - работещо производстви.ено помещение;

втори етаж-производствено помещение с обща площ 166 кв.м, с обособени сервизни помещения и зала за работа и офисначаст;

трети етаж - идентичен на втория;

Сградата се нуждае от ремонтни дейности по покрива и вътрешния интериор. Етажите може да се продават заедно и по отделно.

цена на втори етаж - 40000 лв .

цена на трети етаж - 8 000 лв.

ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 3885
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Бойка Цанкова • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Бойка Цанкова
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio