Оферта No. 4042

16000 EUR ( 31293 BGN )

( 5.19 EUR / кв.м. )

продава: къща, 26 km от общ. център

Община Добрич Площ:3080 кв.м. Ползваема площ:100 кв.м. Бр.етажи:1 Строит. система:полумасивна на ДГ Построен:1930-1940
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 4042
Продава се дворно място с площ от 1900.00 кв.м., представляващ урегулиран имот, заедно с построените в него жилищна сграда със застроена площ от 65.00 кв.м. и второстепенна сграда със застр. площ от 35.00 кв.м.Състоянието на сградите не е добро и е направен проект за преустройството им. В съседство до имота се продават и 3 урегулирани поземлени имота, един до друг с обща квадратура от 3 080.00 кв.м.в непосредствена близост до имота има и малко язовирче.

Невероятно красива гледка.

ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 4042
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Бойка Цанкова • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Бойка Цанкова
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio