Оферта No. 4051

8200 EUR ( 16038 BGN )

( 4.18 EUR / кв.м. )

продава: къща, 33 km от общ. център

Община Дряново Площ:80 кв.м. Ползваема площ:160 кв.м. Земя:1960 кв.м. Бр.етажи:3 Строит. система:полумасивна на ДГ Построен:1950-1960
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 4051
Забележителна къща с автентичния си стил, разположена на 20 км от историческия град Велико Търново. Тази планинска къща се състои от три етажа, разполага с кухня, хол, три спални и прекрасен изглед от горния етаж. Има вътрешно стълбище между етажите. Дворното място е 1960 кв.м.. и има стопанска постройка автентична за този район . Къщата е с южно изложение и с добра възможност да бъде преустроена в красив планински дом.
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 4051
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Румен Георгиев • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Румен Георгиев
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio