Оферта No. 4128

55000 EUR ( 107569 BGN )

( 932.20 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.Габрово

Община Габрово Площ:59 кв.м. Ползваема площ:120 кв.м. Етаж:2 Спални:7 Стаи:3 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 4128
Самостоятелна масивна къща в близост до Стемо, непосредствено до търговския център на града. Представлява дворно място от 150 кв.м със застроените в него жилищна сграда на два етажа с разгъната площ 120 кв.м., масивен гараж 24 кв.м. и магазин с излаз на тротоара с площ 30 кв.м. Първи етаж: механа, дневна, спалня, WC, коридор и избено помещение. Втори етаж: дневна, трапезария с кухненски бокс, две спални, баня с тоалетна, голяма тераса .На горният етаж на сградата е направен ремонт, изразяващ се в частично подменена ПВЦ дограма, ламинат, нова ел.инсталация, сградата е и частично санирана, а покривът е основно отримонтиран. преди една година. Продава се без обзавеждането.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
локално отопление, с гараж
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 4128
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Красен Дойков • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Красен Дойков
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio