Оферта No. 4210

3835 EUR ( 7500 BGN )

( 11.98 EUR / кв.м. )

продава: къща, 7 km от общ. център

Община Габрово Площ:35 кв.м. Ползваема площ:35 кв.м. Земя:320 кв.м. Бр.етажи:2 Строит. система:паянтова Построен:1980-1985
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 4210
Предлагаме на вниманието Ви имот за продажба, който попада в едно селце в близост до Габрово в направление Габрово - Велико Търново. Намира се на 213 км от София, на 257 км от Варна и на 36 км от Велико Търново. Представлява дворно място от 320 кв.м, заедно с построеното в него дървено бунгало на две нива. На първото е разположена една стая, а на второто входно антре и спалня. Изграден е навес с барбекю, склад и външна тоалетна. Има ток и вода и двора е ограден.
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 4210
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
SYSTEM • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер SYSTEM
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio