Оферта No. 4265

14828 EUR ( 29001 BGN )

( 20.17 EUR / кв.м. )

продава: парцел, 29 km от общ. център

Община Габрово Площ:735 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 4265
Имота е в най-атрактивната част на кв. Русевци в близост до читалището и има лице на две улици. Изготвено е частично изменение на ЗРП. Предвидена е предимно жилищна зона с 60% плътност на застрояването, 40% озеленяване и Кинт. 1.2. Разкошна гледка към върховета на Стара планина. Отличен избор за еднофамилна жилищна сграда. През 2004 г. има одобрен проект за еднофамилна къща с гараж. Започнато е строителство и е на етап основи. В имота има прекаран ток и вода.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
ограда, виза за проектиране, регулация, равнинен, вода, ток
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 4265
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Петя Шумкова • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Петя Шумкова
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio