Оферта No. 4300

56243 EUR ( 110000 BGN )

( 432.64 EUR / кв.м. )

продава: магазин, 8 km от общ. център

Община Габрово Площ:130 кв.м. Ползваема площ:130 кв.м. Бр.етажи:3 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 4300
Предлагаме на вниманието Ви отремонтиран магазин в централната част на Габрово, в район добил гражданственост като "Митница - Габрово". Отличният трафик по улица "Брянска" предполага добра видимост и реклама. Прекрасно място както за специализиран магазин, така и малък шоурум. Състои се от търговска зала с площ от 100 кв.м, склад и сервизно помещение с обща площ от 30 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
вход за зареждане, WC
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 4300
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
SYSTEM • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер SYSTEM
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio