Оферта No. 4306

80000 EUR ( 156464 BGN )

( 661.16 EUR / кв.м. )

продава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Падало

Община Габрово Площ:121 кв.м. Чиста жил.площ:121 кв.м. Етаж:3 Бр.етажи:5 Строит. система:монолитна Построен:2000
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 4306
Луксозно тристайно жилище. В близост са ДКЦ, Училище, Детска градина и ЗОХ. Отлични общи части. Състои се от дневен западен и нощен източен тракт. Към дневния тракт има кухня, трапезария и хол. В нощния са обособени две спални и складово помещение. В жилището има два санитарни възала и баня. Всички подови настилки са теракота на фуга , стените и таваните са шпакловани с латксово боядисване. В санитарните помещения подовите настилки са теракота а стените фаянс. Апартамента е климатизиран. Обзавеждането е поръчково от масивна мебел. Битовата електроника е закупена в последната година. Подменена дограма със стъклопакет. Жилището е наситено с произведения на изкуството. Кам имота има Две складови помещения-маза и таван.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
интернет връзка, с парко място, асансьор, лукс, климатик, СОТ, ТЕЦ, обзаведен, телефон
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 4306
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
SYSTEM • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер SYSTEM
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio