Оферта No. 4316

22497 EUR ( 44000 BGN )

( 261.59 EUR / кв.м. )

продава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Борово

Община Габрово Площ:86 кв.м. Чиста жил.площ:86 кв.м. Етаж:4 Бр.етажи:5 Спални:2 Тераси:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 4316
Предлагаме за продажба тристаен апартамент в кв. Борово ("Очното"). Състои се от разпределителен коридор, баня, тоалетна, кухня с трапезария, с възможен преход към голяма дневна с тераса; две големи спални. Към имота има избено помещение пригодено за живеене със собствен санитарен възел. Дограмата е подменена с PVC профил. Има възможност за газификация на жилището.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
газификация, необзаведен
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 4316
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Красен Дойков • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Красен Дойков
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio