Оферта No. 4402

128 EUR ( 250 BGN )

( 1.83 EUR / кв.м. )

отдава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Лъката

Община Габрово Площ:70 кв.м. Чиста жил.площ:70 кв.м. Етаж:5 Бр.етажи:6 Спални:1 Тераси:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 4402
Имотът граничи с ОДЗ "Слънце-1", и е в непосредствена близост до Спортна зала "Орловец", м-н "Била", ХI- Основно училище "Райчо Каролев". Състои се от разпределителен коридор, кухненски бокс с дневна, баня - тоалетна, детска спалня с тераса и родителска спалня с втора баня-тоалетна. Всички помещения са с теракота, стените и таваните в сухите помещения са с шпакловка и латексово боядисване. Родителската баня- тоалетна е с вана. Кухнята е оборудвана с хладилник, микровълнова печка, съдомиялна. В дневната има секция с телевизор. Детската спалня е с разтегателно легло и детска секция. Родителската спалня е с огромен гардероб и спалня 164/190. В първата баня-тоалетна има пералня и хидрофор. Жилището е с DSC охранителна техника и блиндирана входна врата. Апартаменът се отдава дългосрочно, мин.1г. При наемане се изисква трудов договор и се заплащат две гаранционни вноски.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с парко място, СОТ, локално отопление, интернет връзка, обзаведен
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 4402
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Петя Шумкова • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Петя Шумкова
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio