Оферта No. 4571

12000 EUR ( 23470 BGN )

( 240.00 EUR / кв.м. )

продава: къща, 8 km от общ. център

Община Габрово Площ:50 кв.м. Ползваема площ:50 кв.м. Етаж:2 Спални:2 Стаи:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 4571
Предложения за продажба имот се намира на 8 км от центъра на град Габрово, на 12 км от Севлиево и на 195 км от София. Представлява изцяло монолитна вила с разгъната застроена площ от 50 м2.На първия етаж има обособени кухня, всекидневна и санитарен възел. По външна стълба се стига до подпокривното пространство, представляващо втори етаж и което би могло да бъде пригодено за спалня.От имота се открива страхотна гледка към Витите скали. Договаряне
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 4571
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Цецо Йовчев • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Цецо Йовчев
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio