Оферта No. 4595

23264 EUR ( 45500 BGN )

продава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Голо бърдо

Община Габрово Чиста жил.площ:68 кв.м. Етаж:6 Бр.етажи:8 Строит. система:монолитна Построен:1980-1985
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 4595
Апартаментът, който е обявен за продажба се намира в добре развит район за живеене.В близост до жилището се намира автогара Габрово, стадион Априлов, VII ОУ"Свети Свети Кирил и Методий", а центъра на града е на отстояние от около десет минути.Разпределението е следното: кухня, обособена на терасата (подова настилка - теракота), хол (подова настилка теракота), спалня (подова настилка мокет), детска стая (подова настилка ламиниран паркет).Всички стени са шпакловани и с латексово боядисване, а дограмата е с PVC профил.Въпросът с отоплението на апартамента е решен с два климатика.Към жилището има таванско и избено помещение.Жилището се продава без обзавеждане . За повече информация 0884119159 Цветомир Йовчев.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
интернет връзка, с парко място, необзаведен
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 4595
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Цецо Йовчев • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Цецо Йовчев
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio