Оферта No. 4599

100000 EUR ( 195580 BGN )

( 714.29 EUR / кв.м. )

продава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:140 кв.м. Чиста жил.площ:140 кв.м. Етаж:4 Бр.етажи:4 Спални:3 Тераси:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 4599
Предложеният за продажба апартамент попада в централна градска част - първа градска зона, на границата с втора, в район добил гражданственост като района на стадион Христо Ботев.В петминутния изохрон от жилището се намират автобусни и тролейбусни спирки, обуславящи добрата и лесна достъпност. Самото то е разположено на последния етаж в четириетажна жилищна сграда, откъдето се открива прекрасна панорамна гледна.Тихият и спокоен район са предпоставки за разходки, а в летните месеци и за вечери на една от великолепните тераси на апартамента.Поставен е допълнителен покрив от изолационни панели с каменна вата.Сградата е топлоизолирана и с луксозни дограми.Довършителните работи по жилището за извършени с качествени и скъпоструващи материали.На площта му от 140 кв.м с разположени: коридор, дневен тракт, състоящ се от кухня, трапезария и хол, родителска и детска спални, дрешник, баня - тоалетна с прилежащо към нея мокро помещение, тоалетна за гости, складово помещение и три панорамни тераси.Към жилището принадлежат две мази и идеална част от земята върху, която е построена сградата.Отоплението се осъществява от камина с водна риза, паралелно електрическо котле с радиатори и климатик.Апартаментът се продава обзаведен за посочената цена и необзаведен за цена от 80000 евро.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
интернет връзка, с парко място, лукс, климатик, обзаведен, телефон, локално отопление
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 4599
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
SYSTEM • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер SYSTEM
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio