Оферта No. 4600

20000 EUR ( 39116 BGN )

( 500.00 EUR / кв.м. )

продава: офис, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:40 кв.м. Ползваема площ:40 кв.м. Етаж:1 Бр.етажи:4 Стаи:1 Телефонни линии:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 4600
Обявеният за продажба кокетен офис е разположен в идеалния център на град Габрово, в съседство със самата търговска улица.Дограмите, подовите настилки,стените и таваните в помещението са направени от висококачествени материали.Разпределението е следното:малко предверие, офисна част и санитарен възел, над който има хидрофорна система.Отоплението е с климатик.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
WC, баня, интернет връзка, необзаведен, климатик, телефон
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 4600
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Йоана Йовчева • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Йоана Йовчева
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio