Оферта No. 4609

29400 EUR ( 57501 BGN )

( 459.38 EUR / кв.м. )

продава: двустаен апартамент, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:64 кв.м. Чиста жил.площ:64 кв.м. Етаж:5 Бр.етажи:5 Спални:2 Тераси:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 4609
Обявеният за продажба апартамент се намира в идеалния център на гр.Габрово, в жилищна сграда с много приветливи общи части.В близост са Централния кооперативен пазар, Странноприемница Габрово, както и множество институции и търговски обекти за удобство на гражданите.Разпределението на помещенията е както следва:кухня с кухненски бокс със северно изложение, хол и спалня с южно изложение.Подовите настилки в стаите са от буков паркет, а дограмата е дървена двукатна.Жилището е добре поддържано, но има нужада от освежаващ ремонт.Към него принадлежат таванско помещение, избено и междинно такова.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с парко място, асансьор, обзаведен
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 4609
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Цецо Йовчев • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Цецо Йовчев
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio