Оферта No. 4869

15850 EUR ( 30999 BGN )

( 91.62 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.Габрово

Община Габрово Площ:58 кв.м. Ползваема площ:116 кв.м. Земя:173 кв.м. Бр.етажи:2 Строит. система:полумасивна на ДГ Построен:1960-1970
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 4869
Предлагаме на вниманието Ви имот за продажба, който се намира в района на Шиваров мост в град Габрово. Представлява дворно място от 173 кв.м, заедно с построените в него двуетажна масивна /на дървен гредоред/ жилищна сграда, стопанска постройка от 13 кв.м и още една стопанска постройка от 15 кв.м. Къщата е на маза, като на първия етаж са разположени кухня, две стаи и баня-тоалетна. Вътрешно стълбище отвежда до втори етаж, който се състои от същите помещения. Скоро е правен ремонт на покрива. Има два входа, което прави имота обитаем от две семейства.
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 4869
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
SYSTEM • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер SYSTEM
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio