Оферта No. 4873

10226 EUR ( 20000 BGN )

( 8.93 EUR / кв.м. )

продава: парцел, 6 km от общ. център

Община Габрово Площ:1145 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 4873
Продава се УПИ IX-153 от кв.17 по плана на с.Кметовци, заедно с построената в него смесена масивна сграда с площ от 110 кв.м.Срещу имота се изгражда нов хотел, а недалеч от него е изключително добре функциониращия комплекс "Фенерите". Локацията на парцела е в близост до Кметството и центъра на селото.В имота има геран и граница с асфалтов път.Мястото е много подходящо за еднофамилно жилищно застрояване.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
регулация, вода, ток
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 4873
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Румен Георгиев • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Румен Георгиев
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio