Оферта No. 4915

8692 EUR ( 17000 BGN )

продава: къща, 6 km от общ. център

Община Габрово Ползваема площ:82 кв.м. Етаж:2 Спални:2 Стаи:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 4915
Предлагаме на вашето внимание имот, находящ се в малко селце, не далеч от курортен комплекс "Узана" /географският център на България/ край град Габрово. Имотът представлявя - урегулиран поземлен имот с площ от 390.00 кв.м. и започнатият в него строеж на двуетажна масивна жилищна сграда с площ на всеки етаж - 40.00 кв.м. В момента на груб строеж е завършен І-вият етажи е прекарана Вик инсталацията, излята плоча за втория и сложен временен покрив, тъй като не е изграден ІІ-рия етаж.

ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 4915
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Бойка Цанкова • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Бойка Цанкова
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio