Оферта No. 4923

40000 EUR ( 78232 BGN )

продава: двустаен апартамент, гр.Габрово,

Община Габрово Чиста жил.площ:74 кв.м. Етаж:4 Бр.етажи:4 Спални:2 Тераси:1
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 4923
Предлага се за продажба апартамент в тих и спокоен район, близо до центъра на гр.Габрово.В близост има основно училище и гимназии.Жилището е мансарден тип от многофамилна жилищна сграда.Състои се от всекидневна/кухня и трапезария/ с изложение запад, спалня с изложение югоизток и санитарни помещения.Разполага с две тераси, които са с навес.Подовата настилка е ламинат, стените са шпакловани, банята и тоалетната са в много добро състояние, дограмата е ПВЦ. Апартамента се предлага с трайно закрепените мебели.
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 4923
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Петя Шумкова • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Петя Шумкова
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio