Оферта No. 5060

153 EUR ( 299 BGN )

( 4.37 EUR / кв.м. )

отдава: офис, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:35 кв.м. Ползваема площ:35 кв.м. Етаж:1 Телефонни линии:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 5060
Отдава се необзаведен офис в центъра на гр.Габрово, на кота нула, ситуиран в непосредствена близост с банка ДСК. Представлява две отделно обособени помещения с ПВЦ дограма, окачени тавани и подова настилка от теракота. Има малка мивка и възможност за изграждане на санитарен възел. Обявената наемна цена е с ДДС.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с парко място, интернет връзка, необзаведен
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 5060
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Петя Шумкова • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Петя Шумкова
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio