Оферта No. 5141

7669 EUR ( 14999 BGN )

( 51.82 EUR / кв.м. )

продава: къща, 24 km от общ. център

Община Дряново Площ:148 кв.м. Ползваема площ:117 кв.м. Етаж:2 Спални:3 Стаи:2
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 5141
Обявеният за продажба недвижим имот се намира в Централна Стара планина в село разположено на 5 км от общинския център на град Дряново. На запад граничи с Габрово, на юг с Трявна, на север с Дряново, на изток със село Радовци.

Имота е в идеали части от който ВТОРИ ЖИЛИЩЕН ЕТАЖ със самостоятелен вход състоящ се от две стай, две кухни, килер и коридор, таванско помещение и 1 /2 от идеалните части на сградата. Има допълнително изградена жилищна постройка състояща се от коридор, кухня, две стаи, килер, баня и тоалетна с площ от 49 кв.м.

Общата площ предмет на продажбата са двор 31кв.м;жилищна част 117 кв.м

ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 5141
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Цецо Йовчев • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Цецо Йовчев
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio