Оферта No. 5173

23008 EUR ( 44999 BGN )

( 418.33 EUR / кв.м. )

продава: едностаен апартамент, гр.Габрово, кв.Шиваров мост

Община Габрово Площ:55 кв.м. Чиста жил.площ:55 кв.м. Етаж:1 Бр.етажи:5 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 5173
Продава се едностаен уширен апартамент в района на стадион "Христо Ботев" след основен ремонт изразяващ се в: подменена ел. и ВиК инсталации, дограма, входни и портални врати, гипсокартон на всички стени, окачени тавани със скрито осветление, напълно завършена баня и тоалетна. Жилището съдържа: просторна всекидневна с кухненски кът с поръчкови шкафове и вградени електро уреди, обособен зад бар плот и трапезария; спалня.

Подови настилки в коридора - теракота, в стаите - ламиниран паркет.

Жилището ще бъде напълно завършено,

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с парко място, лукс, необзаведен
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 5173
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Бойка Цанкова • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Бойка Цанкова
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio