Оферта No. 5208

424 EUR ( 829 BGN )

( 4.00 EUR / кв.м. )

отдава: офис, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:106 кв.м. Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 5208
Отдава под наем търговски обект -еднопространствено помещение от 100 кв.м.с отлична локация,като в близост са Общината,Административният съд,МОЛ Габрово.Помещението разполага с всички удобства за наематели и посетители.Намира на 5 етаж,като разполага с общ санитарен възел за етажа,стълбище и асансьор.Помещението е с окачен таван,ламиниран паркет,гладко шпакловани и латексово боядисани стени с акцент-тапет на едната.Изложението е запад.В цената от 4 €/кв.м. без ДДС са включени консумативи,като отопление,вода,охрана.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
телефон, климатик, необзаведен, СОТ, административна сграда, интернет връзка, охрана, паркинг, с гараж, лукс, WC, с парко място
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 5208
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Цецо Йовчев • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Цецо Йовчев
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio