Оферта No. 5252

61 EUR ( 119 BGN )

( 3.05 EUR / кв.м. )

отдава: офис, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:20 кв.м. Ползваема площ:20 кв.м. Етаж:3 Бр.етажи:5 Телефонни линии:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 5252
Агенция за недвижими имоти "РЕГЕНТ" предлага за отдаване,офис в идеалният център на гр Габрово. Местоположението е на изключително комуникативно място, като в близост са банки, Административен съд, магазини, удобен транспорт. Сградата е с контролиран достъп. Офисът е обзаведен с мебели- бюро, диван, шкаф-гардероб, вътрешни щори. Подовата настилка е паркет. В много добро състояние. Санитарното помещение е общо за етажа.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с парко място, WC, паркинг, охрана, административна сграда, обзаведен
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 5252
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Петя Шумкова • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Петя Шумкова
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio