Оферта No. 5254

1500 EUR ( 2934 BGN )

( 12.50 EUR / кв.м. )

отдава: помещение, 4 km от общ. център

Община Габрово Площ:120 кв.м. Ползваема площ:120 кв.м. Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 5254
Агенция за недвижими имоти "РЕГЕНТ" предлага на Вашето внимание помещение под наем,намиращо се в идеалният център на града,на главна улица с голям човекопоток.Дневно от там минават около 3500 човека. Мястото е предпочитано, поради изключителното си местоположение,човекопоток, видимост . В непосредствена близост са пешеходната алея, банки, църква, административни сгради, Община, Априловска гимназия. Отдаваният обект е на два етажа,като първият етаж е с площ от 30 кв.м., а вторият с площ 80 кв.м. Добре издържано естетически, стълбище свързва двата етажа. Помещението е с подменена дограма, хубави подови настилки . Вторият етаж се състои от 4 офиса. Лицето на помещението е 4 м.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
WC
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 5254
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Цецо Йовчев • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Цецо Йовчев
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio