Оферта No. 5309

21475 EUR ( 42001 BGN )

( 335.55 EUR / кв.м. )

продава: двустаен апартамент, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:64 кв.м. Чиста жил.площ:64 кв.м. Етаж:7 Бр.етажи:8 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 5309
Продаваният апартамент се намира в идеалния център на града и съдържа: коридор, кухненска ниша с трапезария и тераса към нея, вестибюл, който разпределя за две спални, баня - тоалетна. На жилището е започнат ремонт, изразяващ се в подмяна на дограмата на всички прозорци, подменена входна врата, в коридора и кухнята стените и таваните са шпакловани, а в спалните са - варова мазилка и латексово боядисване; нова баня. Подовите настилки в коридора - мозайка; в стаите - паркет; Към апартамента има избено помещение и таванска стая.

Жилището се нуждае от малко освежаване.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с парко място, асансьор
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 5309
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Бойка Цанкова • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Бойка Цанкова
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio