Оферта No. 5418

32723 EUR ( 64000 BGN )

( 442.20 EUR / кв.м. )

продава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Падало

Община Габрово Площ:74 кв.м. Чиста жил.площ:74 кв.м. Етаж:3 Бр.етажи:6 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 5418
Предлагаме за продажба тристаен монолитен апартамент, който попада в района на Колелото на Габрово. Жилището се състои от две спални, хол, кухня, остъклена тераса, баня, тоалетна, таван и маза. Подовите настилки в стаите са дъбов и ламиниран паркет, в коридора мрамор, а в сервизните помещения теракота. Дограма - РVС и дървена. Има централна топлофикация. Добре поддържано жилище. Спални, коридор и дневна са след основен ремонт.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
асансьор, климатик, ТЕЦ, обзаведен
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 5418
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
SYSTEM • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер SYSTEM
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio