Оферта No. 5440

26000 EUR ( 50851 BGN )

( 433.33 EUR / кв.м. )

продава: къща, 14 km от общ. център

Община Габрово Площ:60 кв.м. Ползваема площ:60 кв.м. Етаж:1 Спални:3 Стаи:2
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 5440
Предлагаме за продажба недвижим имот, който се намира в землището на с.Боженци, община Габрово, в местност "Сливето". Разположен е във високата част, от където се открива много добра панорама. Представлява дворно място /земеделска земя/ от 701 кв.м, заедно с построената сглобяема сграда върху фундаментна плоча. Състои се от кухня с дневна, две спални, коридор и баня - тоалетна. Има вода и ток. Отлично място за отдих и почивка
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 5440
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
SYSTEM • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер SYSTEM
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio