Оферта No. 5542

64935 EUR ( 127000 BGN )

( 70.58 EUR / кв.м. )

продава: къща, 14 km от общ. център

Община Габрово Ползваема площ:134 кв.м. Земя:920 кв.м. Бр.етажи:2 Строит. система:полумасивна на ДГ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 5542
Продаваният имот се намира в центъра на едно от най- комуникативните села в близост до Габрово. Теренът е равен, без никаква денивилация . В непосредствена близост са магазин за хренителни стоки, спирка на междуградския транспорт, кметство и пивница. Селото е едно от най-предпочетаните в района. Имота представлява: дворно място с площ от 920 кв.м., заедно с построените в него - Двуетажна жилищна сграда / вила/ с площ от 67.00 кв.м. на всеки етаж. На къщата е направен основен ремонт изразяващ се в : подмяна на всички инсалации /ВиК и ЕЛ./; всички стени и тавани са с гипсокартон; подменена дограма и вътрешни интериорни врати.

Разпределение на етажите: І-ви етаж - голяма, просторна кухня с трапезария и хол, с излаз и към моравата; спалня със самостоятелен санитарен възел към нея;

І І- ри етаж - по дървено вито стълбище се изкачваме на втория етаж където са обособени - една спалня със самостаоятелен санитарен възел; хол и спалня към него, също със самостоятелен санитарен възел /малко апартаментче/.

Подовите настилки в къщата са старинен ламиниран паркет и гранитогрес; стени - шпакловани, с латексово боядисване;

Къщата има "удостоверение за категория - две звезди", като къща за гости и се продава с обзавеждането.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведена
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 5542
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Бойка Цанкова • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Бойка Цанкова
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio