Оферта No. 5557

102 EUR ( 199 BGN )

( 1.52 EUR / кв.м. )

отдава: двустаен апартамент, гр.Габрово, кв.Падало

Община Габрово Площ:67 кв.м. Чиста жил.площ:63 кв.м. Етаж:5 Бр.етажи:7 Спални:1 Тераси:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 5557
Отдава се под наем жилище, находящо се в квартал, добил гражданственост като "Колелото". Районът е с добре развита инфраструктура - в близост има училище, детска градина, медицински център, магазин от веригата на "Кауфланд" . Апартаментът е слънчев и много топъл. Състоянието на жилището е много добро - чисто нова баня, реновирана кухня, подменени радиатори и входна врата, изключително запазена и поддържана дървена дограма, подовите настилки от теракота и паркет. Жилището е частично обзаведено откъм техника!
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с парко място, асансьор, ТЕЦ, интернет връзка, обзаведен
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 5557
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Цецо Йовчев • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Цецо Йовчев
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio