Оферта No. 5609

25565 EUR ( 50000 BGN )

( 340.87 EUR / кв.м. )

продава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Шиваров мост

Община Габрово Площ:75 кв.м. Чиста жил.площ:75 кв.м. Етаж:1 Бр.етажи:3 Строит. система:монолитна Построен:1980-1985
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 5609
Продаваният имот представлява улегулиран поземлен имот с площ от около 500 кв.м., заедно с построената в него :ТРИЕТАЖНА МАСИВНА ЖИЛИЩНА СГРАДА, като на всеки етаж има по един самостоятелен апартамент, със застроена площ от 75 кв.м. и по 1/3 идеална част от отстъпеното право на строеж върху земята.

Апартамента съдържа: кухня с трапезария, две спални , баня, тоалетна, килер. Жилището е в много добро състояние, теракота на пода, двукатна дървена дограма, външни ролетни щори. Към жилището има и гараж с площ от 18.00 кв.м.В северната страна на сградата са изградени избеното помещение и гараж с площ от 18.00 кв.м.
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 5609
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Бойка Цанкова • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Бойка Цанкова
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio