Оферта No. 5615

9715 EUR ( 19001 BGN )

( 9.36 EUR / кв.м. )

продава: къща, 8 km от общ. център

Община Габрово Площ:1038 кв.м. Ползваема площ:240 кв.м. Етаж:2 Строит. система:паянтова
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 5615
Агенция за недвижими имоти РЕГЕНТ, обявява за продажба имот, намиращ се в китно селце на 18 км. от центъра на гр.Габрово. Селцето е в туристически район с прекрасна природа. Самият имот представлява дворно място от 1038 кв.м., заедно с построените в него двуетажна жилищна сграда със ЗП 60 кв.м., две стопански постройки с площ 50 кв.м. и 48 кв.м. и навес със

ЗП 22 кв.м. Местенцето е със съвсем лека денивелация в южна посока. Оградено е с каменен зид, като и самите постройки са с каменни основи. В имота има ток, вода и геран.
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 5615
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Румен Георгиев • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Румен Георгиев
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio