Оферта No. 5633

143 EUR ( 280 BGN )

( 1.83 EUR / кв.м. )

отдава: двустаен апартамент, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:78 кв.м. Чиста жил.площ:78 кв.м. Етаж:3 Бр.етажи:5 Спални:1 Тераси:1 Строит. система:панел
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 5633
Отдаваният двустаен апартамен се намира в идеалния център на града, до Дома на културата, на ІІІ-ти жилищен етаж с южно изложение. Жилището е много добре поддържано, топло и уютно и напълно обзаведено. Съдържа - кухня, хол - всекидневна, спалня, две тереси и баня - тоалетна.

Подовите настилки са паркет в стаите, дограмата е двукатна дървена в много добро състояние.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведен
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 5633
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Бойка Цанкова • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Бойка Цанкова
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio