Оферта No. 5634

30678 EUR ( 60000 BGN )

( 383.48 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.Габрово

Община Габрово Площ:80 кв.м. Ползваема площ:160 кв.м. Етаж:2 Спални:5 Стаи:2 Строит. система:полумасивна на ДГ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 5634
Обявения за продажба недвижим имот попада в едно от най-добрите места на квартал "Голо бърдо" на Габово, в непосредствена близост до Стадион "Априлов". Изключителна локация и достъпност. Представлява двуетажна масивна /на дървен гредоред/ жилищна сграда, със стоманобетоново стълбище и бетонов пояс. Първият етаж разполага с едно избено помещение, две стаи, баня и тоалетна. На второ ниво са две спални, дневна с тераса и кухня. Къщата е с отстъпено право върху държавен терен, целият с площ от 340 кв.м.
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 5634
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
SYSTEM • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер SYSTEM
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio