Оферта No. 5646

45000 EUR ( 88011 BGN )

( 1153.85 EUR / кв.м. )

продава: магазин, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:39 кв.м. Ползваема площ:28 кв.м. Телефонни линии:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 5646
Агенция за недвижими имоти "РЕГЕНТ" предлага за продажба помещение в топ центъра на град Габрово . Общата площ е 38 кв.м , от която 28 кв.м. търговска зала. Имотът разполага със складово помещение . Помещението се намира в непосредствена близост до главната търговска улица, като има 6 метра лице към една от улиците с най- голям човекопоток.
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 5646
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Петя Шумкова • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Петя Шумкова
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio