Оферта No. 5656

148277 EUR ( 290000 BGN )

( 1059.12 EUR / кв.м. )

продава: заведение, гр.Габрово, кв.Трендафил І

Община Габрово Площ:140 кв.м. Строит. система:монолитна Построен:1996
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 5656
Предлагаме оборудвано заведение с категория две звезди. Разполага с зала за сервиране на две нива, бар, кухня, подготвително към кухня, съблекалня за персонал, сервизно помещение за персонал, сервизни помещения за посетители мъже и жени, гардероб, складово помещение, офис, баня - тоалетна. Заведението разполага с 85 места и тераса за лятно сервиране с 60 места. Изключително атрактивно заведение!
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 5656
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
SYSTEM • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер SYSTEM
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio