Оферта No. 5723

10737 EUR ( 20999 BGN )

( 275.31 EUR / кв.м. )

продава: къща, 6 km от общ. център

Община Габрово Площ:39 кв.м. Ползваема площ:60 кв.м. Етаж:2 Спални:2 Стаи:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 5723
Продаваме вилен имот, който може да се ползва и за постоянно обитаване. Представлява дворно място от 700 кв.м с млади овощни дървена, както и построената в него жилищна сграда на етаж и половина. Сградата се състои от антре, кухня с дневна и баня - тоалетна на първия етаж и в подпокривното пространство е реализирана спалня с тераса. Сградата разполага и с маза. Изградени са още барбекю с навес за лятно сервиране, както и две стопански постройки. Разкошно място за отдих, почивка и обитаване. Много кокетен имот!
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 5723
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Петя Шумкова • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Петя Шумкова
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio