Оферта No. 5755

179 EUR ( 350 BGN )

( 2.71 EUR / кв.м. )

отдава: офис, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:66 кв.м. Ползваема площ:66 кв.м. Етаж:2 Бр.етажи:2 Телефонни линии:3 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 5755
Отдава под наем офис на втори етаж е централната част на гр.Габрово, същински център. Състои се от три стаи и два санитарни възела. Възможно е отдаването на части /стая със самостоятелен санитарен възел/. Подходящо за зъболекарски, лекарски кабинет, офис и др.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
WC, баня, необзаведен
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 5755
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Добри Господинов • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Добри Господинов
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio