Оферта No. 5792

179 EUR ( 350 BGN )

( 2.01 EUR / кв.м. )

отдава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Варовник

Община Габрово Площ:89 кв.м. Чиста жил.площ:89 кв.м. Етаж:2 Бр.етажи:5 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 5792
Предлаганият апартамент се намира в кв. Варовник, недалеч от детската градина. Жилището е в много добро състояние - подменени инсталации, подменена дограма, интериорни вътрешни врати, подовите настилки са ламиниран паркет, банята и тоалетната са отделни помещения и са изцяло подновени.

Апартаментът е напълно обзаведен и съдържа: кухненски бокс, разделен от трапезарията с барплот, всекидневна - хол, две спални.Жилището ще бъде свободно от 01.04.2018 година, когато ще могат да се правят и огледи.
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 5792
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Бойка Цанкова • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Бойка Цанкова
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio