Оферта No. 5807

409040 EUR ( 800000 BGN )

продава: парцел, 102 km от общ. център

Община Габрово
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 5807
Предлагаме на вниманието Ви един изключително атрактивен имот в предпочитан за обитаване квартал на град Габрово. Живущите в кв Трендафил II в по-голямата си част са млади хора. Предназначението на имота е за обществено обслужване. Площта му е 7000 кв.м, а лицето 102 м ,с дълбочина от 36-75м. Прекрасна възможност за инвестиция!
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
виза за проектиране, регулация, равнинен, канализация, вода, ток
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 5807
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Йоана Йовчева • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Йоана Йовчева
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

ПОДОБНИ ИМОТИ


 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio