Оферта No. 5825

6136 EUR ( 12001 BGN )

( 75.75 EUR / кв.м. )

продава: къща, 30 km от общ. център

Община Ловеч Площ:81 кв.м. Ползваема площ:81 кв.м. Етаж:1 Спални:4 Строит. система:полумасивна на ДГ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 5825
За къщата

Предлагаме на вашето внимание къща в село Чавдарци, което се намира на 3 км от Крушунският водопад, предпочитана дестинация на любителите на природата.

Къщата е за основен ремонт отвътре и за пребоядисване на фасадата. Дограмата също подлежи на обновяване. До нея се стига по асфалтов път. Състои се от коридор, 3 стаи, кухня, мокро помещение за баня и тоалетна, остъклена тераса, изба и таванско помещение. Къщата е без преходни помещения. В просторният двор от 1400 кв.м. има овощни дръвчета, лозови насъждения, както и геран за напояване. Стопанските постройки в имота са с обща площ от 84 кв.м. и могат да се прустроят в помещение за гости. Къщата е водоснабдена и електрифицирана с трифазен ток.

За село Чавдарци:

Селото датира от 15 век и се намира в северното подножие на Деветашкото плато, на 30 км североизточно от Ловеч. Селото има жп спирка по линията Левски-Троян. По последно преброяване, жителите са 372. В селото има два магазина и две кръчми.

За региона:

Крушунският водопад е водопад в Северна България, близо до село Крушуна, Община Летница. Водопадът се намира на 34 km от град Ловеч. Крушунският водопад е известен със своята живописност. Той е образуван от множество карстови тераси. Има пътека, която води до пещерата, от която водопадът извира. В района има още два по-малки водопада, и единият от тях се казва Малката Маара. В близост има и още няколко пещери - Урушка Маара, Горник, Деветашка пещера.

До водопада може да се стигне изключително лесно. От площада на село Крушуна се завива надясно и не след дълго се стига до място, удобно за паркиране. По добре оформена пътека се стига до самия водопад, където има изградени мостове, позволяващи на туристите да се полюбуват на природната красота.

Покрай водопада е изградена екопътека, която дава възможност да се види цялата система от водопади.Така наречената система от водопади е съставена от много красиви и много на брой водопади. Било то големи или малки, с красотата си те запленяват всеки който ги види

През 13-14 век на това място се е намирала Крушунската обител на монаси-исихасти, за което свидетелстват и запазените скални ниши и килии.
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 5825
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Добри Господинов • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Добри Господинов
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio