Оферта No. 5857

46017 EUR ( 90000 BGN )

( 127.83 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.Габрово

Община Габрово Площ:360 кв.м. Ползваема площ:360 кв.м. Етаж:3 Спални:10 Стаи:4 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 5857
Продава двуетажна масивна жилищна сграда със сутеренен етаж находяща се в кв."Варчовци" на гр.Габрово. В сутерена на сградата са разположени: коридор, две стаи, два гаража и избено помещение. Достъпът до етажите е чрез вътрещно стоманобетоново стълбище. На Първи жилищен етаж са разположени: коридор, две спални, дневна с балкон, трапезария, кухненски бокс с балкон, баня, тоалетна и мокро помещение. Вторият етаж е идентичен с първия. Подови настилки с мозайка, паркет. Стени и тавани с латексово боядисване. Дограмата е дървена двукатна. Изградено е локално парно отопление на твърдо гориво.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с гараж, обзаведена, локално отопление
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 5857
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Добри Господинов • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Добри Господинов
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio